WIPES – MONIKÄYTTÖINEN KENNOSTOLIINA, JOKA EROTTUU EDUKSEEN

 • Soveltuu moniin käyttötarkoituksiin kotona, töissä, autossa, veneessä, matkaillessa, urheillessa, remonteissa ja rakennuksilla.
 • Kennostoliina sitoo lian levittämättä sitä
 • Ei vanhene (kuivuttuaan aktivoituu uudelleen vesisumulla)
 • Ei ärsytä ihoa
 • Tappaa 99,99% bakteereista pinnoilta
 • 100% biohajoava tuote, valmistettu paperista
 • Ympäristöystävällinen
 • Hygieniatestattu
 • Edullinen
 • Erinoimainen yrityslahja tai tuliainen
 • Hyvä tuote varainhankintaan yhdistyksille ja yksityishenkilöille

 

WIPES-tuotteet ovat saatavilla myös yrityksen tai yhteisön omalla nimellä ja logolla.

WIPES-kennostoliina soveltuu moniin käyttötarkoituksiin: liinalla poistat lian tehokkaasti, olipa kyseessä pöly, rasva, öljy, noki tai liimatahrat, on WIPES oikea valinta.

WIPES-kennostoliina on EN13697- hygieniatestattu (Helsingin yliopisto). Se tappaa pinnoilta 99,99% bakteereista.

Ainutlaatuisen kennostorakenteensa ansiosta, nukkaamaton WIPES-liina sitoo likaa siirtämättä sitä tai sotkematta paikkoja. Tuote on hellä käsille. Tuoksuna raikas omenan tuoksu.

WIPES-kennostoliina on 100% biohajoava ja ympäristöystävällinen.

WIPES-kennostoliina sitoo lian levittämättä sitä. Kuivuttuaan liina aktivoituu uudelleen vesisumulla.

 

 

WIPES-KENNOSTOLIINAN MUITA KÄYTTÖKOHTEITA

Auto

WIPES-kennostoliina ei koveta pyyhkijöitä tai kumitiivisteitä, on hellä verhoilulle ja nahalle, poistaa itikat lampuista ja pelliltä, puhdistaa kojelaudan sekä ovien sisäpuolelle tulevat kenkien potkujäljet. Tuulilasia sisäpuolelta WIPES-liinalla puhdistettaessa, tulee lasi pyyhkiä vielä kertaalleen kuivalla kankaalla. Kuivuttuaan liina aktivoituu uudelleen vesisumulla.

Vene

WIPES-kennostoliina poistaa lian ja rasvan pinnoilta, tappaa tehokkaasti bakteerit. Se ei levitä, vaan sitoo kuivumattoman uretaanin, öljyn, massan ja liimajäänteet liinaan. Liina soveltuu hyvin vesirajan pyyhintään (tehoa voi korostaa nestemäisellä Vimillä.). Ei pehmennä topcoat-pintaa kuten vahvat liuottimet. Kuivuttuaan liina aktivoituu uudelleen vesisumulla

Korjaamot

WIPES-kennostoliina soveltuu asennustöissä tiivistemassojen pyyhintään, osien ja työkalujen puhdistukseen (erinomainen vaihtoehto asetonille, tinnerille ja muille liuottimille). Liina poistaa kuivumattomat tahrat pinnoilta vahingoittamatta maalipintaa. Kennostorakenteinen liina sitoo lian levittämättä sitä.

Kuntosalit

WIPES-kennostoliina tappaa tehokkaasti bakteerit kuntosalilaitteiden päältä, kovettamatta tai vahingoittamatta pintaa.

Helposti repäistävät liinat ovat valmiina annostelijapurkissa. Mikäli purkin kansi unohtuu auki ja liinat kuivuvat, ne aktivoituvat uudelleen vesisumulla. Nukkaamattomat WIPES-kennostoliinat on valmistettu paperista.

 

Monikäyttöinen WIPES-kennostoliina toimii tehokkaasti

Wipes.fi-tiimi yhteistyökumppaneineen on kokeillut, testannut ja todennut WIPES-tuotteiden tehon ja käyttömukavuuden eri ympäristöissä. WIPES-kennostoliinoja on kokeiltu ihon puhdistuksessa, veneiden huoltotöissä, rakennusalalla, siivouksessa, metsätöissä, autohuollossa ja toimistoissa. Omakohtainen kokemus tuotteen toimivuudesta kimmoitti tarjoamaan tehokasta ja ympäristöystävällistä tuotetta, jota kaikki voivat käyttää. Siksi päätimme tuoda toimivat WIPES-kennostoliinat kuluttajakäyttöön.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Maahantuoja. Säm Oy / Wipes. Upinniementie 568, 02480 Kirkkonummi. Y-2426400-0

Toimitusjohtaja. Sami Lehto, puh. 040 845 1346, info@wipes.fi

 

Edustajat.

Keski-Uusimaa. Nils Anderson, puh. 040 088 2629


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/31/ohjelmas/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405